طرز تهیه لوز نارگیل در نوروز ۹۵

3995_998

سریعترین روش برای تهیه لوز نارگیل نوروز ۹۵

مواد لازم:

شکر         ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم

آب           ۱ پیمانه یا ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل     ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید وبه مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود .بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.