نگهداری طولانی مدت شیرینی و کیک در ایام نوروز

نگهداری طولانی مدت شیرینی و کیک در ایام نوروز

بهترین روشهای موجود نگهداری طولانی مدت برای شیرینی و کیک در ایام نوروز

کیک و شیرینی جزء آن دسته از خوراکی هایی هستند که خیلی زود فاسد می شوند پس باید برای نگه داری آنها روش خاصی را اندیشه کرد. البته در مطلب زیر به این روشها اشاره شده است.

شیرینی تر:

شیرینی‌ها را در ظرف پلاستیکی کنار هم چیده و درب آن را بسته در فریزر نگهداری کنید.

شیرینی خشک:

برای این که شیرینی خشک را مدتی نگهداری کنید باید از قرار دادن آن در جای مرطوب خودداری کنید.

– اگر چند عدد برنج در جعبه شیرینی بریزید باعث ترد ماندن شیرینی می‌شود.

بیسکویت:

برای نگهداری بیسکویت،داخل جعبه آن چند حبه قند بیندازید. هیچ‌گاه بیسکویت را داخل یخچال، پاکت پلاستیکی یا قوطی غیر قابل نفوذ قرار ندهید تا ترد و تازه بماند.

کیک میوه‌ای:

اگر قسمتی از کیک را خورده‌اید و می‌خواهید بقیه آن را نگهداری کنید، چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و با جعبه داخل یخچال قرار دهید.