دستور تهیه شیرینی شکوفه نوروز ۹۵

دستور تهیه شیرینی شکوفه نوروز 95

مرجع عید نوروز سال ۹۵

مواد لازم:

کره ۱۲۵ گرم

رنده پوست لیمو ۱ قاشق مرباخوری یا وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

پودر قند ۸۰ گرم

آرد ۱۵۰ گرم

مواد رویه:

بادام (پسته پودر شده ۲۵۰ گرم)

پودر قند ۲ قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ ۲ عدد

رنده پوست لیمو یک چهارم قاشق چایخوری یا وانیل

گلاب در صورت تمایل ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

کره،‌ رنده پوست لیمو و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا صاف و یک‌دست شود. آرد الک شده را کم‌کم اضافه کنید تا حدی که به خورد خمیر برود. سپس خمیر را مابین دو نایلون باز کرده، به شکل مربع یا دایره قالب بزنید.سپس در سینی چرب‌شده قرار داده در فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار داده سپس از فر در آورده مواد اولیه را روی آن شکوفه بزنید. مجدداً در فر ۱۸۰ درجه به مدتی که رویه آن کمی تغییر رنگ دهد.

مواد رویه:

تمام مواد را در کاسه‌ای ریخته با قاشق مخلوط کنید سپس در قیف مخصوص با ماسوره شکوفه روی بیسکویت‌ها را شکوفه بزنید.

در صورت تمایل می‌توانید به خمیر زیرین کاکائو یا رنگ زده به رنگ‌های مختلف در آورید.

مایه درون هم می‌توانید با مغزهای مختلف درست کنید.