دستور پخت بیسکویت خوشمزه عید نوروز ۹۵

دستور پخت بیسکویت خوشمزه عید نوروز 95

دستور پخت بیسکویت خوشمزه رایج و مورد استفاده در مهمانی های عید نوروز ۹۵

مواد لازم برای ۱۲ عدد بیسکویت:

کره ۷۵ گرم یا (۶ قاشق سوپخوری)

پودر قند ۵۰ گرم (یا نصف پیمانه)

رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱ قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

آرد گندم ۱۷۵ گرم (یا یک و نیم پیمانه)

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزیین روی بیسکویت:

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

رنگ سبز و قرمز خوراکی از هر کدام ۲ قطره

دستور پخت بیسکویت خوشمزه عید نوروز ۹۵

طرز تهیه:

ابتدا کره، پودر قند و رنده پوست لیمو یا پرتقال را با هم در کاسه‌ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و لطیف شود.زرده تخم‌مرغ را افزوده و کمی بزنید. سپس آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و به مایه بیفزایید. با نوک انگشتان مواد را هم بزنید تا یک خمیر لطیف و یکدست تهیه شود.

خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر سرد شود. فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید و خمیر را به قطر ۳ میلیمتر باز کنید و با یک قالب گرد کنگره‌دار به قطر ۶ سانتیمتر قالب بزنید.سپس بیسکویت‌ها را در سینی فر چیده و با قالب‌های کوچک روی آنها را خط بیندازید، طوری که خمیر را قطع نکند و فقط روی آن نقش بیندازد.

زرده تخم‌مرغ را کمی بزنید و آن را نصف کنید و در دو پیاله جداگانه بریزید و به هر کدام رنگ خوراکی اضافه کنید و زرده‌ها را رنگ کنید. با قلمو روی قسمت‌هایی را که با قالب کوچکتر نقش زده‌اید رنگ کنید. سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید تا بیسکویت‌ها بپزند و کمی طلایی شوند./هنر آشپزی