طرز تهیه شیرینی کلمپه برای نوروز ۹۵
طرز تهیه شیرینی کلمپه برای نوروز ۹۵
بهترین طرز تهیه شیرینی کلمپه برای نوروز ۹۵
مواد لازم:
آرد یک کیلو
روغن جامد یا کره ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
شیر به همراه کمی آب نصف لیوان
هل و وانیل به میزان لازم
مواد لازم برای وسط کلمپه:
خرمای بدون هسته ۴۰۰ گرم
مغز گردوی خورد شده ۲۰۰ گرم
هل، قلمفور و جوزهندی به میزان لازم
بادیون و زنجبیل به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.
مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:
روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صاف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطاب بپیچید.
روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید.
وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.
More from my site
فال روز چهارشنبه ۱۱ یازدهم فروردین ۹۵
فال روز یکشنبه ۸ هشتم فروردین ۹۵
اس ام اس عشقولانه عید تبریک نوروز ۹۵
فال روز یکشنبه ۲۹ بیست و نهم آذر ۹۴
فال روز شنبه ۱۴ چهاردهم فروردین ۹۵
فال روز دوشنبه ۱۶ شانزدهم آذر ۹۴
فال روز یکشنبه ۳ آبان ۹۴
فال روزانه یکشنبه ۳ خرداد ۹۴
میزبانی وب – قسمت ششم
تکنولوژی Plug & Play چیست ؟
آموزش HTML فصل سوم – ساخت لینک با استفاده از عکس
فال روز سه شنبه ۸ هشتم دی ۹۴