Hosting-Unlimited

میزبانی وب

این مقاله برای آن دسته از عزیزانی نوشته شده است که قصد داشتن اولین وب سایت خود را دارند و حتما رویا های بزرگی را در سر می پرورانند پس از همین جا از آنان میخواهم قبل از هر اقدامی اطلاعات کافی را دریافت کنند تا بعد ها پشیمان نشوند و در ضمن وب سایتی موفق و پر بازدید داشته باشند.

نکاتی که قبل از ساختن یک وب سایت باید به آنها توجه کرد :

 سرویس دهندگان میزبانی وب :

برای اینکه وب سایت شما به تمام جهان نمایش داده شود شما نیاز به این دارید که آن را بر روی یک سرور وب ذخیره کنید .

میزبانی وب سایت خودتان :

میزبانی وب سایت شما بر روی سرور خودتان همیشه گزینه ای فعال و مناسب است اما در اینجا باید به برخی نکات توجه کرد :

۱- محصولات سخت افزاری برای ساخت یک وب سایت واقعی : شما در وهله اول نیاز به خرید سخت افزار های قدرتمند سرور دارید . هرگز تصور نکنید که یک کامپیوتر معمولی با قیمتی اندک کار شما را انجام خواهد داد . علاوه بر آن شما به یک اینترنت پرسرعت ثابت (۲۴ ساعته) احتیاج دارید .

۲- محصولات نرم افزاری جهت توسعه کار : به یاد داشته باشید که لایسنسهای مربوط به سرور بسیار بهتر و بالاتر از لایسنسهای وابسته اند اما این نکته نیز قابل توجه است که لایسنسهای سرور در تعداد استفاده کنندگان محدودیت هایی را اعمال می کنند در مورد میزان وقتی که این کار از شما می گیرد باید بگویم که هرگز نباید انتضار کار ساده ای را داشته با شید شما در شروع کار برای داشتن یک وب سایت بر روی سرور میزبان خود باید سخت افزار و نرم افزار خود را خود راه اندازی کنید . پس از آن باید با باگ ها ، اسپمرها و ویروس های اینترنتی سر و کله بزنید که این کار خود به آپدیت روزانه احتیاج دارد و مهمتر از همه این که در هر شرایطی قابلیت تطبیق با همان شرایط را داشته باشید تا بتوانید در کورس رقابت با دیگر وب سایت ها باقی بمانید  در دنیا ی مجازی هر چیزی قابلیت انجام را دارد اما گزینه دیگر پیش روی شما استفاده از یک سرویس دهنده  سرور اینترنتی یا همان ISP است . اکثر شرکت های تجاری کوچک وب سایت خود را بر روی سروری از یک ISP اجاره کرده اند ذخیره می کنند و این کار یک سری مزیت ها را به همراه دارد که در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:

– سرعت کانکشن ها : اکثر سرویس دهندگان ISP در کنار سرویس های مختلف خود اینترنت های پرسرعت را نیز ارائه می دهند که میتواند میان چند شرکت به اشتراک گذاشته شوند علاوه بر آن شما میتوانید از این سرویس دهندگان انتضار امکاناتی دیگر نظیر : بالانس مناسب در هنگام load  و همین طور تهیه back up از وب سایت را داشته باشید . در مورد امنیت و پایداری هم هر شرکت سرویس دهنده ی ISP متخصصانی در این حوزه دارند که امنیت سایت شما را تضمین می کنند و ﺁخرین ﺁپدیت نرم افزار های مربوط به سایت را در اختیار شما قرار می دهند .

نکات قابل توجه دیگری در مورد ISP :

– از این که سرویس دهنده ی شما ساپورت ۲۴ ساعته دارد اطمینان حاصل کنید . گاهی اوقات پیش می ﺁید که وب سایت شما دچار نوعی از مشکلهای مهم می شود اگر سرور شما پشتیبانی ۲۴ ساعته نداشته باشد و شما نتوانید مشکلتان را در همان روز برطرف کنید پس ارزش وب سایت شما کاهش خواهد یافت .

– اگر شما از تلفنهای راه دور زیاد استفاده می کنید سرویس Toll free را به شما پیشنهاد می کنم . این سرویس نوعی خدمت است که سرویس دهندگان SPI آن را ارائه می دهند در این سرویس شما شماره تلفن های خاصی را به شرکت ISP ارائه می دهید و در صورتی که هماهنگی های لازم با ﺁن شرکت انجام شده باشد هزینه تماسی که شما با ﺁن ها برقرار می کنید از طریق خود ﺁن شرکت پرداخت می شود البته توجه کنید که ﺁن شرکت باید رضایت نامه ی این سرویس را امضاء کند. پس اگر تماسهای خارج از کشور فراوان دارید  Toll free سرویسی مناسب برای شماست.

– مطمئن شوید که ISP مورد نظر به طور روتین هر ۲۴ ساعت یک بار از اطلاعات وب سایت شما نسخه پشتیبان تهیه میکند در غیر این صورت ممکن است بعد ها با مشکلات فراوانی روبه رو شوید.

-حجم ترافیک: حتما در مورد ترافیکی که سرویس دهنده ISP به شما میدهد و همین طور محدودیت های احتمالی آن پرس و جو کنید و اطمینان حاصل کنید که در صورت پر بازدید شدن وب سایت شما پول بیشتری اخذ نخواهد شد برای مثال خود من یک سرور سایت از آلمان اجاره کرده بودم اما پس از ۳ ماه به من اعلام شد که به دلیل داشتن بیش از ۱۰۰۰ کاربر آنلاین در شبانه روز باید هزینه دو برابر پرداخت کنم اما با مخالفت من سرور و سایت هر دو قطع شدند پس از همان ابتدا پرس وجو کنید تا مثل من با مشکل روبه رو نشوید.

– پهنای باند و محدودیت های آن: اگر شما میخواهید در وبسایت خود ویدئو،و موزیک یا عکسهای فراوان درج کنید باید به سرویس دهنده ISP خود اطلاع دهید تا پهنای باند مناسبی در اختیار شما قرار گیرد.

– Access database: اگر برای سایت خود از یک دیتابیس مخصوص اینترنتی استفاده میکنید حتما مراتب آن را با سرویس دهنده ی اینترنت خود در میان بگذارید تتا مشخص شود که آیا سرویس دهنده شما قابلیت پشتیبانی از آن دیتا بیس را دارد یا خیر.

در قسمت بعد میخواهم با شما درباره ی  دامنه و نام وب سایت تان صحبت کنم پس منتظر مقاله بعدی که بسیار زود در سایت قابل استفاده است باشید.